Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evinizin kullanıldıkça yıllar içerisinde deforme olan boyasını klasik betonarme evlerdeki gibi aynı şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Prefabrik evler four mevsim kullanılabilir mi?

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre bare minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çOkay konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

İmarlı arsa herhangi bir prefabrik ev modelleri yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık prefabrik ev modelleri ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik yapılar 7,5 şiddetinde depreme ve 80km/saat prefabrik ev hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon prefabrik ev modelleri 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik ev modelleri prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page